Op Stoom

Kinderopvang Op Stoom

De buitenschoolse opvang (BSO) wordt verzorgd door Kinderopvang Op Stoom. De BSO vindt plaats in school en is voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Zij hebben een gezellige BSO ruimte en maken gebruik van ons schoolplein.

Op Stoom biedt een inspirerend activiteitenaanbod dat kinderharten sneller doet kloppen. Of het nou op het gebied van kunst, sport, natuur, toneel of muziek is, er zijn activiteiten voor jong en oud.

Reizigers
Naast de dagelijkse activiteiten krijgt de BSO regelmatig bezoek van Reizigers. Dit zijn pedagogisch medewerkers met een specialisme. Zij bieden activiteiten aan op het gebied van robotica, koken, LEGO of natuurkennis. De Reizigers blijven voor een bepaalde periode op de BSO en maken samen met de kinderen verse soepjes, een robot die kan dansen of een LEGO Star Wars creatie.
Voorschoolse- en tussenschoolse opvang
Moet je vroeg op je werk zijn? Geen stress, Op Stoom verzorgt ook de voorschoolse- en tussenschoolse opvang voor de leerlingen van De Zuiderpolder. Vanaf 7.30 uur is je kind welkom bij de voorschoolse opvang waar de dag wordt opgestart met een rustig spelletje, een boekje of ochtendgymnastiek. Tussen de middag eten de kinderen een broodje met de pedagogisch medewerkers van Op Stoom. Dat duurt vaak niet lang, want er staat altijd wel een leuke activiteit op het programma zoals dansen, knutselen of een lekker potje voetbal op het plein.

Aan tafel!
Je kind kan mee-eten bij de BSO. Op Stoom verzorgt lekkere en gezonde maaltijden. Handig hè? Je kunt een contract nemen voor een vaste dag(en) maar het is ook mogelijk om je kind incidenteel mee te laten eten. In dat geval is de strippenkaart een uitkomst!

Enthousiast?
Ben je enthousiast en wil je meer informatie of je kind inschrijven? Check www.opstoom.nl of bel met 023 – 2302004 om de mogelijkheden te bespreken.